MEDISCHE INDUSTRIE

Innovatief 3D-printen voor de gezondheidszorg

Onze uitgebreide waaier aan 3D-printoplossingen is geschikt voor een breed scala aan medische industriële toepassingen en garandeert hoogwaardige, duurzame en functioneel uitzonderlijke producten. Kwaliteit, veiligheid en innovatie staan centraal in alles wat we doen. Werk samen met Ziggzagg en ervaar een service waarbij aan de meest veeleisende behoeften wordt voldaan met ongeëvenaarde expertise en state-of-the-art precisie.

Ziggzagg 43

We ontwerpen en drukken reserveonderdelen en producten met een grote verscheidenheid aan vormen en functies voor de markleiders in de medische industrie en gezondheidszorg. Met de hoogste precisienormen en met de snelheid van het licht, wij ontwerpen, produceren en leveren de producten die het verschil maken in de markt. Onze samenwerkingen zorgen ervoor dat onze klanten het verschil in hun sector maken, marktaandeel nemen en behouden. Wij beseffen meer dan ooit dat bedrijven in de medische industrie het verschil maken door hun innovaties. Ziggzagg helpt hen graag mee dat verschil te maken met doordachte, innovatieve 3D-printoplossingen op maat. 

Tijd is geld. Maar hoe zit het met de kwaliteit? Dankzij onze innovatief printpark van high-tech industriële 3D-printmachines zijn we in staat om de hoge kwaliteitsnormen en gevraagde nauwkeurigheid van de sector te halen. En dat binnen de afgesproken tijd. Hoe we dat doen? We produceren 24/7, zijn uitgerust met ultramoderne machines en hebben de kennis van de markt én 3D-ontwerp en -printen in-house om snel te kunnen schaken. Wij zijn gekend om onze snelle leveringen, meestal binnen 24u, zonder in te boeten op kwaliteit. Geef toe, snel is toch echt snel.

Elk product dat we produceren is traceerbaar van A-Z: van grondstof tot productiebadge en transport. Als er zich een probleem voordoet, kunnen we kunnen we al onze producten in detail traceren en alle benodigde informatie in een mum van tijd.

Omdat we kwaliteit belangrijk vinden en dit ook willen aantonen, hebben we de nodige ISO 9001 en ISO 13485 certificatie. Je kan er dus zeker van zijn dat alle medische hulpmiddelen en producten voldoen aan de geldende wetgeving en regelgevingen. 

Afhankelijk van de specifieke vereisten van je product kunnen we graad 2 – graad 4 reiniging aanbieden. We beschikken over de nodige schoonmaakruimtes en getraind personeel om de klus te klaren. Pakken aan, tijd voor actie.

Gezondheidszorg

Ontdek ons 3D-printen voor industrieel gebruik.

Onze services zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van de gezondheidszorg sector, met snel, betrouwbare en hoogwaardige oplossingen. Van gedetailleerd prototyping tot productie op volledige schaal, onze ultramoderne technologie ervoor dat elk component dat we produceren voldoet aan de hoogste normen van precisieduurzaamheid en prestaties.

Rectangle 131 3
Technologie

Volledig uitgerust voor productie van topkwaliteit

We gebruiken HP MultiJet Fusion machines, SLS machines en metaalprinters om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten en hun sectoren. Onze volledig uitgeruste industriële hal en een up-to-date materiaalportfolio maken een indrukwekkende productieoutput mogelijk binnen de kortste doorlooptijden.

projecten

Onze projecten met 3D printtechnologie

Ontdek hoe we aan de behoeften van onze klanten hebben voldaan.

See All
Rectangle 134 4 Rectangle 135 8

Heb je twijfels?
Bekijk de kwaliteit zelf!

We hebben vertrouwen in de uitmuntendheid van onze 3D printservices en we willen dat u dat ook hebt. Daarom bieden we gratis monsters aan, zodat je uit eerste hand de precisie en kwaliteit die we leveren kunt ervaren. Vraag vandaag nog je monster aan en laat de resultaten voor zich spreken. Ga op weg naar innovatie en kwaliteit.

gratis samples aanvragen