MACHINES & UITRUSTING

Herdefinieer het productielandschap

Onze expertise gaat verder dan alleen productie. We werken nauw samen met onze klanten om hun unieke behoeften te begrijpen en bieden oplossingen op maat die de functionaliteit verbeteren, de doorlooptijden verkorten en de kosten optimaliseren.

Met een focus op innovatie en kwaliteit is Ziggzagg uitgerust om projecten van elke schaal aan te kunnen en oplossingen te leveren die industriële vooruitgang en operationele uitmuntendheid stimuleren.

Ziggzagg 41
Rectangle 123 1

Betere producten, geoptimaliseerde processen en een gemiddeld lagere productiekost. Geen wonder dat 3D-printoplossingen de nieuwe productiestandaard worden in productiebedrijven wereldwijd. Ze voorzien in de behoefte aan betrouwbare toeleveringsketens, slimme ontwerpen en structurele kostenoptimalisatie. Hoe werkt het? Dat lees je hieronder.

Zeg maar dag tegen grote voorraadvolumes van reserveonderdelen! Dankzij 3D-printtoestellen beschik je binnen enkele uren over de juiste onderdelen. Altijd op maat gemaakt, altijd op tijd. Zelfs voor zeldzame onderdelen of oudere machines printen we het product dat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Dus geen risico op voorraadbreuk of hoge voorraadkosten dankzij onze industriële 3D-printoplossingen.

In de productie is tijd geld. Daarom gebruiken we onze ervaring met 3D-printen om onderdelen en processen opnieuw te ontwerpen om de assemblagetijd voor je product te optimaliseren. Met ons team van experts identificeren we de behoeften en problemen van je specifieke productieproces en productassemblage. Samen met je team herontwerpen we een nieuwe toepassing of een nieuw product om aan de behoeften te voldoen en de assemblagetijd te verkorten.

Met 3D-printen bevindt je leverancier zich naast de deur. Niet langer afhankelijk zijn van containers over zee (en hun fluctuerende prijzen), niet langer zorgen maken over geopolitieke gebeurtenissen. We produceren alle producten in Aalter, België, en leveren ze binnen een dag of op het afgesproken tijdstip. 3D-printoplossingen maken jouw toeleveringsketen slank en betrouwbaar.

Waarom jaren studeren op ideeën en productontwerpen om de juiste uitkomst te garanderen als je 3D-printtechnologie kunt gebruiken om te testen, te experimenteren en vooruit te falen? Met 3D-printen kun je ontwerpideeën snel testen. De informatie uit de test geeft je waardevolle input over de eigenschappen, voordelen en storingen van het productontwerp, die vervolgens eenvoudig kan worden aangepast. Snel leren, snel verbeteren. En dat is hoe je snel enorme waarde creëert en marktleider wordt in je bedrijf.

Industriële sector

Ontdek ons 3D-printen voor industrieel gebruik.

Onze services zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van de industriële sector en bieden robuuste, nauwkeurige en schaalbare oplossingen. Van snelle prototyping tot productie op ware grootte, onze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat elk onderdeel dat we produceren voldoet aan de hoogste normen op het gebied van sterkte, duurzaamheid en prestaties. 

Andere sectoren waarvoor we werken 

Rectangle 131 3
Technologie

Volledig uitgerust voor productie van topkwaliteit

We gebruiken HP MultiJet Fusion machines, SLS machines en metaalprinters om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten en hun sectoren. Onze volledig uitgeruste industriële productiehal en een up-to-date materiaalportfolio maken een indrukwekkende productieoutput mogelijk binnen de kortste doorlooptijden.

projecten

Onze projecten met 3D printtechnologie

Ontdek hoe we aan de behoeften van onze klanten hebben voldaan.

See All
Rectangle 134 4 Rectangle 135 8

Heb je twijfels?
Bekijk de kwaliteit zelf!

We hebben vertrouwen in de uitmuntendheid van onze 3D printservices en we willen dat u dat ook hebt. Daarom bieden we gratis monsters aan, zodat je uit eerste hand de precisie en kwaliteit die we leveren kunt ervaren. Vraag vandaag nog je monster aan en laat de resultaten voor zich spreken. Ga op weg naar innovatie en kwaliteit.

gratis monsters aanvragen