Series 3D-printen

Innovatief, precies én snel: 3D-printen herdefinieert seriële productie

Wij zijn toonaangevend in het leveren van hoogwaardige serieproductie met geavanceerde 3D-printtechnologie. Onze technologie garandeert schaalbaarheid en precisie voor elk project, groot of klein. Van 10 stuks tot 1.000.000, als volume juist, kwalitatief en betrouwbaar moet zijn, zijn wij jouw partner.

Schermata 2023 11 07 alle 11.19 1 8 e1707316928151
Rectangle 131 17

Maak verschillende aanpassingen en versies

We begrijpen dat perfectie een proces is. Daarom leggen onze seriële productieservices de nadruk op de mogelijkheid om verschillende iteraties te maken, zodat je concepten in fases kunnen evolueren en verbeteren. Onze agile aanpak maakt snelle aanpassingen en verfijningen mogelijk, zodat elke versie van je prototype dichter bij je ideale resultaat komt. Omarm de creatieve reis met vertrouwen, wetende dat we er zijn om elke stap van je ontwerpproces te ondersteunen.

Rectangle 131 19

Ondersteuning voor prototyping

Niets is zo wispelturig als de vraag van jouw klant en de markt. Daarom zijn wij ook in serieproductie uiterst flexibel om gevraagde aanpassingen door te voeren. Door onze kennis én productieproces kunnen de aanpassingen snel en nauwkeurig gebeuren met een ongezien kwalitatief en tijdbesparend resultaat. Dit geeft bijzondere opportuniteiten voor prototyping van gevraagde aanpassingen. We testen, bespreken, passen aan, en gaan nadien over tot serieproductie van het goedgekeurde prototype. Snel, efficiënt en eenvoudig.

Rectangle 131 3

Volledig uitgerust voor productie van topkwaliteit

We gebruiken HP MultiJet Fusion machines, SLS machines en metaalprinters om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten en hun sectoren. Onze volledig uitgeruste industriële hal en een up-to-date materiaalportfolio maken een indrukwekkende productieoutput mogelijk binnen de kortste doorlooptijden.

Rectangle 134 4 Rectangle 135 8

Heb je twijfels?
Bekijk de kwaliteit zelf!

We hebben vertrouwen in de uitmuntendheid van onze 3D printservices en we willen dat u dat ook hebt. Daarom bieden we gratis monsters aan, zodat je uit eerste hand de precisie en kwaliteit die we leveren kunt ervaren. Vraag vandaag nog je monster aan en laat de resultaten voor zich spreken. Ga op weg naar innovatie en kwaliteit.