ONZE AANPAK

Van idee naar product. Uitmuntend in innovatie op maat.

Bij Ziggzagg zijn we er voor onze klanten, van idee tot prototyping en realisatie. We combineren onze productkennis met ontwerpskills en technische bagage. We denken vanuit de industrie en vertalen klantenvragen naar praktisch uitwerkbare oplossingen en ontwerpen. We designen en optimaliseren, hertekenen en prototypen om zo samen met de klant tot de best mogelijke oplossing en werkbaar product te komen. We luisteren naar jouw behoefte en wat er leeft in de sector. Dat vertalen we dan naar onze geavanceerde 3D-printingtechnologie. We geloven in een partnerschap dat innovatie stimuleert, zodat elk project dat we ondernemen niet zomaar een taak is, maar een succesvol project met rendement.

Schermata 2023 11 07 alle 11.19 1 5

Hoe wij werken

Samenwerken met Ziggzagg is kiezen voor expertise en precisie, volgens een bepaald proces:

Rectangle 131 11
 1. Stap 1: Overleg en conceptualisatie

  Elk project begint met een diepe duik in je visie. Ons team werkt nauw met jou samen om jouw vereisten en doelstellingen te begrijpen.

 2. Stap 2: Ontwerp en optimalisatie

  Met behulp van geavanceerde software en jarenlange expertise verfijnen we je ontwerpen voor optimale prestaties en produceerbaarheid.

 3. Stap 3: Prototypen en testen

  We brengen jouw concepten tot leven met onze geavanceerde 3D-printtechnologie, die snelle prototypes en iteratieve tests mogelijk maakt.

 4. Stap 4: Productie en afwerking

  Zodra het ontwerp is geperfectioneerd, gaan we over tot productie. Onze afwerkingsservices zorgen vervolgens voor de laatste afwerking, zodat je product voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

 5. Stap 5: Levering en ondersteuning

  Je product wordt snel en nauwkeurig geleverd, ondersteund door onze voortdurende ondersteuning om je volledige tevredenheid te garanderen.

Rectangle 131 12
platform

Gemakkelijk en snel platform

Ervaar het naadloze gemak van Ziggzagg’s platform, ontworpen voor gemak en snelheid. Met onze gebruiksvriendelijke interface kun je je projecten moeiteloos beheren, van de eerste offerte tot de uiteindelijke levering. Met slechts een paar klikken kun je ontwerpen uploaden, materialen kiezen en je specificaties instellen. Het gestroomlijnde proces van ons platform zorgt ervoor dat je project snel vooruitgaat, zonder in te leveren op precisie of kwaliteit. Maak je klaar om je ideeën om te zetten in realiteit met de efficiënte, probleemloze service die Ziggzagg’s platform biedt.

Rectangle 134 4 Rectangle 135 8

Heb je twijfels?
Bekijk de kwaliteit zelf!

We hebben vertrouwen in de uitmuntendheid van onze 3D printservices en we willen dat u dat ook hebt. Daarom bieden we gratis monsters aan, zodat je uit eerste hand de precisie en kwaliteit die we leveren kunt ervaren. Vraag vandaag nog je monster aan en laat de resultaten voor zich spreken. Ga op weg naar innovatie en kwaliteit.

Gratis monster aanvragen