KLANTEN DIE WILLEN EXCELLEREN

Oplossingen op maat voor jouw doel.

Elke industrie kan bij ons terecht om nieuwe producten te laten ontwerpen en printen. Van de auto-industrie tot textielnijverheid en FMCG of Defensie. Wij werken voor bedrijven én mensen die het verschil willen maken in hun markt door innovatieve toepassingen. Samen zorgen we voor een 3D-geprinte oplossing op maat.

Wil je materialen en afwerkingen onderzoeken om de juiste keuze te maken voor jouw projecten?

Schermata 2023 11 07 alle 11.19 1 7
SECTOREN

Hoogwaardig 3D-printen voor alle industrieën

Met behulp van onze geavanceerde productietechnologie en uitgebreide mogelijkheden leveren we aan een breed scala van industrieën. Toch ligt onze primaire nadruk op deze vijf belangrijke segmenten.

Rectangle 131 3
Technologie

Volledig uitgerust voor productie van topkwaliteit

We gebruiken HP MultiJet Fusion machines, SLS machines en metaalprinters om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten en hun sectoren. Onze volledig uitgeruste industriële hal en een up-to-date materiaalportfolio maken een indrukwekkende productieoutput mogelijk binnen de kortste doorlooptijden.

Rectangle 134 4 Rectangle 135 8

Heb je twijfels?
Bekijk de kwaliteit zelf!

We hebben vertrouwen in de uitmuntendheid van onze 3D printservices en we willen dat u dat ook hebt. Daarom bieden we gratis monsters aan, zodat je uit eerste hand de precisie en kwaliteit die we leveren kunt ervaren. Vraag vandaag nog je monster aan en laat de resultaten voor zich spreken. Ga op weg naar innovatie en kwaliteit.