3D-printdiensten voor orthesen en prothesen

Welkom bij de 3D-geprinte toekomst van orthesen en protheses

Snel, duurzaam en volgens de hoogste kwaliteitsnormen: onze 3D-geprinte orthese- en protheseproducten. Uw medische kennis in combinatie met onze productiecapaciteit lost de wachtlijsten op, verhoogt de efficiëntie en opent deuren naar nieuwe functionele, uitzonderlijke producten.

Werk samen met Ziggzagg en ervaar een service waarbij aan je meest veeleisende behoeften wordt voldaan met ongeëvenaarde service en hypermoderne printprecisie.

Ziggzagg 15 scaled

Ons aanbod is eenvoudig: jij ontwerpt de orthesen protheses op basis van je medische expertise en de behoeften van jouw patiënt behoeften, we drukken het product zoals gevraagd. We hebben een grote verscheidenheid aan printmateriaal op voorraad, hebben tonnen ervaring in het afdrukken van orthese en prothetische oplossingen en zijn er om te helpen. We leveren de unieke, op maat gemaakte producten op tijd, uniek gelabeld en voldoen aan de gevraagde kwaliteitsnormen en afwerking. Jij ontwerpt, wij drukken. Dat is het.

Elk O&P product is anders. Daarom werken we nauw samen met onze klant om ervoor te zorgen dat aan alle eisen wordt voldaan. Naast het op maat gemaakte product zelf, kunnen we het product personaliseren met logo’s, namen of prints zoals gevraagd. Aanpassing van orthesen protheses? Het is onze standaard.

Met 3D-geprinte steunzolen en prothesen kun je als orthopedisch of arts meer mensen helpen en blessures sneller verminderen. Waarom? Omdat het proces om tot een kwalitatieve, op maat gemaakte orthese of prothese te komen 5 keer sneller verloopt dan het traditionele één met plaster of schuimoplossing. Onze 3D printvloot werkt 24/7 en levert basisproducten met de hoogste nauwkeurigheid. Combineer deze uitstekende productie met jouw medische kennis en we hebben een win-win-win: meer patiënten worden geholpen, in minder tijd, met de best mogelijke orthese of prothese.

O&P SECTOR

Ontdek onze orthopedische en protheseoplossingen met 3D-printing.

Onze 3D-printservices zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van de O&P-sector en bieden snelle, op maat gemaakte oplossingen van hoge kwaliteit. Van enkelbraces en inlegzolen tot protheses, onze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat elk onderdeel dat we produceren aan jouw eisen voldoet. Dit kan gaan over het ontwerp en de vormgeving maar ook over het gebruikte materiaal, de graad van afwerking tot verpakking. Ziggzagg is jouw partner als het gaat over kwalitatief 3D-geprinte orthesen en protheses. 

Rectangle 131 3
Technologie

Volledig uitgerust voor productie van topkwaliteit

We gebruiken HP MultiJet Fusion machines, SLS machines en metaalprinters om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten en hun sectoren. Onze volledig uitgeruste industriële hal en een up-to-date materiaalportfolio maken een indrukwekkende productieoutput mogelijk binnen de kortste doorlooptijden.

projecten

Onze projecten met 3D-printtechnologie

Ontdek hoe we aan de behoeften van onze klanten hebben voldaan.

See All