TECHNOLOGIE

Geavanceerde poederbedtechnologie

Onze industriële hal is uitgerust met HP MultiJet Fusion machines, de beste 3D-printmachines in de industrie als het gaat om productie in grote volumes. Dankzij onze kennis én uitgebreid machinepark zorgen wij voor perfect op maat gemaakte stukken, met korte levertermijn.

Schermata 2023 11 07 alle 11.19 1 6

De beste 3D-printmachines

Wij vinden kwaliteit én betrouwbaarheid uiterst belangrijk. Wij willen exacte, kwalitatieve 3D-geprinte stuks leveren in kleine en grote hoeveelheden. Daarom werken wij uitsluitend met industriële 3D-printmachines van topklasse. Innovatie en precisie gaan bij elk project hand in hand. Ons machinepark, waaronder de geavanceerde HP MultiJet Fusion machines, reflecteert die visie. Grote volumes geven dezelfde topkwaliteit dan stukgoederen. Wij gaan voor  slimme ontwerpen én ongeëvenaarde printoplossingen die de grenzen verleggen van wat mogelijk is in 3D-technologie.

Rectangle 131 16

De voordelen van Multi Jet Fusion

MJF gebruikt een printtechniek op poederbasis met extreem dunne lagen. Op deze manier creëren we producten met gladde oppervlakken die weinig tot geen retouchering nodig hebben na de productie. Met andere woorden: functionele onderdelen rechtstreeks uit de machine.

Materialen

Hoogwaardige materialen en toepassingen

Alles start met een goede basis. Wil je kwalitatieve stukken? Dan moet je beginnen met hoogwaardig 3D-printmateriaal. Omdat kwaliteit en innovatie onze stokpaardjes zijn, is onze selectie ook op basis van deze twee criteria opgebouwd. In onze productiehal hebben we steeds een breed scala aan kwalitatief printmateriaal op stock. Elk type met zijn unieke eigenschap en toepassing. Welk materiaal jij nodig hebt? Dat stemmen we af op je specifieke projectbehoefte. Van duurzame thermoplasten voor industriële onderdelen tot flexibele harsen voor ingewikkelde ontwerpen, wij kiezen samen het materiaal voor een optimale prestatie en functionaliteit.

Afwerkingen

Jouw product, zo bestendig en duurzaam mogelijk

Bij Ziggzagg creëren we niet alleen, we perfectioneren. Onze afwerkingsprocessen zijn zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat je product niet alleen visueel verbluffend is, maar ook uitzonderlijk resistent en duurzaam. We gebruiken verschillende geavanceerde technieken om de fysieke eigenschappen van uw 3D-geprinte voorwerpen te verbeteren, zodat ze bestand zijn tegen het beoogde gebruik. Van gespecialiseerde coatings voor extra sterkte tot precisie nabewerking voor verbeterde duurzaamheid, wij zorgen ervoor dat je product duurzaam is, zonder afbreuk te doen aan de esthetische kwaliteit.

Rectangle 134 4 Rectangle 135 8

Heb je twijfels?
Bekijk de kwaliteit zelf!

Jouw vertrouwen is onze topprioriteit bij Ziggzagg. Als u niet zeker weet hoe onze 3D printoplossingen uw ideeën kunnen omzetten in realiteit, nodigen we u uit om de kwaliteit zelf te komen bekijken. Vraag een staal aan en ontdek de precisie, duurzaamheid en fijne details van ons werk. Zien is geloven en we zijn ervan overtuigd dat onze toewijding aan uitmuntendheid voor zich zal spreken. Laten we samen beginnen aan deze reis van innovatie en je zult zien waarom Ziggzagg de eerste keuze is voor wie alleen genoegen neemt met het beste.