HOOGWAARDIGE PROTOTYPES

3D-geprinte prototyping – precisie 2.0

Prototyping via 3D-printing is de nieuwe norm. Met een hoge precisiegraad en enorme snelheid in productie is 3D-printing de meest logische en kwalitatieve keuze voor al je prototyping projecten. We zetten een concept snel en nauwkeurig om in tastbare modellen. Zo kan je een idee snel bijsturen en optimaliseren wanneer nodig. Is het prototype klaar voor productie? Dan converteren wij het prototype eenvoudig naar series.

3D-printing – kwalitatief prototypen in no time.

Schermata 2023 11 07 alle 11.19 1 8 e1707316928151
Rectangle 131 17

Testen voor perfectie

We begrijpen dat perfectie een proces is. Geen enkel ontwerp is van de eerste keer ‘spot on’. Prototyping via 3D-printing laat op een economische manier toe om verschillende modellen, concepten en ontwerpen uit te testen. Zo kan je snel bijsturen, ontwerpen verbeteren, opnieuw evalueren,… om uit te komen bij het best mogelijke ontwerp. Deze agile aanpak zorgt voor snel resultaat, zonder exuberante ontwikkelingskosten. Stap in je nieuw prototyping proces met vertrouwen en kies voor 3D-printing prototyping.

Rectangle 131 19

Advies en ondersteuning

Wij zijn niet zomaar een dienstverlener. We zijn een partner, gids en vrolijke animator tijdens jouw prototyping trip. Ons Prototyping Support team staat je bij in elke fase van het ontwikkelingsproces. Van advies over materiaalselectie tot ontwerpoptimalisatie, we zijn er om je verder te helpen en om samen tot het best mogelijke resultaat te komen. Daarom willen we je project ook echt goed begrijpen. Alleen zo kunnen we je écht verder helpen met de ontwikkeling.  Met Ziggzagg sta je er nooit alleen voor – ons team staat voor je klaar!

Rectangle 131 3

Volledig uitgerust voor productie van topkwaliteit

We gebruiken HP MultiJet Fusion machines, SLS machines en metaalprinters om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten en hun sectoren. Onze volledig uitgeruste industriële hal en een up-to-date materiaalportfolio maken een indrukwekkende productieoutput mogelijk binnen de kortste doorlooptijden.

Rectangle 134 4 Rectangle 135 8

Heb je twijfels?
Bekijk de kwaliteit zelf!

We hebben vertrouwen in de uitmuntendheid van onze 3D printservices en we willen dat u dat ook hebt. Daarom bieden we gratis monsters aan, zodat je uit eerste hand de precisie en kwaliteit die we leveren kunt ervaren. Vraag vandaag nog je monster aan en laat de resultaten voor zich spreken. Ga op weg naar innovatie en kwaliteit.