PA11 – ECO+

Het meest ecologische materiaal in de industrie

Het duurzame 3D printmateriaal PA11-Eco+ heeft zich ontpopt als een levensvatbare, milieuvriendelijke oplossing die het kritieke probleem van poederafval bij MJF 3D printen aanpakt. Door dit initiatief hebben Ziggzagg en zijn partners de duurzaamheid van additive manufacturing aanzienlijk verbeterd.

sustainable 3d-printing material
sustainable 3d printing material texture cards
over het materiaal

Toepassingen

De lancering van PA11-Eco+ materiaal heeft de duurzaamheidsnormen in de 3D-printindustrie opnieuw gedefinieerd. Als duurzaam 3D-printmateriaal zorgt PA11-Eco+ ervoor dat de onderdelen een uitstekende maatnauwkeurigheid hebben en, hoewel ze mechanisch iets minder robuust zijn, ideaal zijn voor verschillende toepassingen zoals marketinggadgets, gepersonaliseerde items, visitekaartjes en visuele prototypes. Ziggzagg’s innovatie met PA11-Eco+ draagt niet alleen bij aan zijn zero-waste ambities, maar laat ook zien hoe additive manufacturing aanzienlijk kan bijdragen aan milieuduurzaamheid en biedt een voorbeeldige duurzame 3D-printmateriaaloplossing voor eco-bewuste bedrijven en consumenten.

projecten

Onze projecten in de andere sectoren

We gebruiken HP MultiJet Fusion machines, SLS machines en metaalprinters om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten en hun sectoren. Onze volledig uitgeruste industriële hal en een up-to-date materiaalportfolio maken een indrukwekkende productieoutput mogelijk binnen de kortste doorlooptijden.

See All
Rectangle 134 4 Rectangle 135 8

Heb je twijfels?
Bekijk de kwaliteit zelf!

We hebben vertrouwen in de uitmuntendheid van onze 3D printservices en we willen dat u dat ook hebt. Daarom bieden we gratis monsters aan, zodat je uit eerste hand de precisie en kwaliteit die we leveren kunt ervaren. Vraag vandaag nog je monster aan en laat de resultaten voor zich spreken. Ga op weg naar innovatie en kwaliteit.